Snap Amino Mn

GARANTİ EDİLEN İÇERİK % w/w

Organik Madde   20

Suda Çözünür Mangan(Mn) 12

Toplam Serbest Amino Asitler   3,5

pH 5-7

 

KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU

 

KULLANILACAK BİTKİ

KULLANIM DOZLARI

KULLANIM ZAMANI

Damla Sulama

Yapraktan

SERA SEBZELERİ (Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.)

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Çiçeklenme öncesi ve sonrası ihtiyaç duyulan dönemlerde  kullanılabilir.

AÇIK TARLA BİTKİLERİ

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Çiçeklenme öncesi ve sonrası ihtiyaç duyulan dönemlerde  kullanılabilir.

BUĞDAY, ARPA

-

100-150 cc/da

Kardeşlenme dönemi

MISIR

-

100-150 cc/da

6-10 yapraklı dönem

ZEYTİN, KİVİ, FINDIK

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Tomurcuklanma veya çiçeklenme öncesi dönemlerinde kullanılabilir. Hasat sonrası da aynı miktarda uygulanabilir.

MARUL, LAHANA, ISPANAK, KARNABAHAR, v.s.

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

4-6 yaprak döneminde uygulayınız. Gerekirse 10-14 gün arayla tekrarlayınız.

ŞEKERPANCARI, AYÇİÇEĞİ, KANOLA

-

100-150 cc/da

8-10 yapraklı dönemde kullanılabilir.

YUMUŞAK ve SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Yumuşak Çekirdekli Meyveler: Pembe tomurcuk dönemi, çiçeklenme başı ve taç yaprakların döküldüğü dönemlerde kullanılabilir. Ayrıca hasat sonrası da aynı dozajlarda uygulanabilir.

 

Sert Çekirdekli Meyveler: Çiçeklenme öncesi gözler uyanırken ve pembe tomurcuk dönemlerinde kullanılabilir. Ayrıca hasat sonrası da aynı dozajlarda uygulanabilir.

BAĞ

400-500 cc/da

100-150 cc/100 lt su

Yapraklar çıktıktan sonra, çiçek salkımı oluştuğunda ve meyve tutumundan sonra uygulanabilir. Ayrıca hasat sonrası da kullanılabilir.

Share: