UNIQ FLOW

GARANTİ EDİLEN İÇERİK % w/w

Toplam Azot (N) 3

Üre Azotu(N-NH₂) 3

Suda Çözünür Fosfor Penta Oksit(P₂O₅)  25

 

KULLANILDIĞI BİTKİLER VE KULLANIM DOZU

 

KULLANILACAK BİTKİ

KULLANIM DOZLARI

KULLANIM ZAMANI

Damla Sulama

Yapraktan

SERA SEBZELERİ

(Domates, Biber, Patlıcan, Hıyar, Kabak, Marul, Fasulye, Karpuz, Kavun, v.s.)

100-200 cc/da

40-60 cc/100 lt su

Çiçeklenmeden önce ilk uygulama yapılmalıdır.

Her 7-8 günde bir uygulama tekrarlanabilir.

AÇIK TARLA SEBZELERİ

100-200 cc/da

40-60 cc/100 lt su

Çiçeklenmeden önce ilk uygulama yapılmalıdır.

Her 7-8 günde bir uygulama tekrarlanabilir.

NARENCİYE, ZEYTİN, KİVİ, FINDIK

200-250 cc/da

60 cc/100 lt su

Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ilk uygulanma yapılmalıdır. Çiçeklenme döneminde uygulama

tekrarlanabilir.

YUMUŞAK ve SERT ÇEKİRDEKLİ MEYVE AĞAÇLARI

200-250 cc/da

60 cc/100 lt su

Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ilk uygulanma yapılmalıdır. Çiçeklenme döneminde uygulama

tekrarlanabilir.

BAĞ

200-250 cc/da

60 cc/100 lt su

Çiçeklenmeden 10-15 gün önce ilk uygulanma yapılmalıdır. Çiçeklenme döneminde uygulama tekrarlanabilir.

Share: